top of page

Tietosuoja

Maanrakennus Jalo Oy (jäljempänä "me", "meitä" tai "yrityksemme") kunnioittaa yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi.

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten käsittelemme henkilötietojasi, jotka saamme sinulta tai joita keräämme sinusta tai palveluidemme käytöstäsi.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme henkilötietojasi vain tarpeellisessa määrin tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Henkilötietojasi voidaan kerätä esimerkiksi tilauksen tai yhteydenoton yhteydessä. Käytämme keräämiämme tietoja tarjotaksemme sinulle tiettyjä palveluita, kuten laskutusta tai teknistä tukea varten.

Tietojen jakaminen

Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi lain sallimissa ja vaatimissa tapauksissa.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeellista tai lain sallimassa ajassa.

Tietojen suojaaminen

Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta käsittelyltä tai pääsyltä.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä, oikaisua tai poistamista henkilötietoihisi. Voit myös pyytää rajoitusta tietojesi käsittelylle tai vastustaa niiden käsittelyä. Lisäksi sinulla on oikeus siirtää henkilötietosi toiselle rekisterinpitäjälle.

 

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä meihin.

Maanrakennus Jalo Oy

Rastikaari 35, 14200 Turenki

maria.wuorimaa@jalooy.fi

bottom of page