top of page
Maanrakennus Jalo Oy Maanrakentamisen kokonaisurakat1

Historia

Maanrakennus Jalo Oy:n tarina alkoi vuonna 2001, kun Juuso Jalo päätti aloittaa maanrakennusalan ammatinharjoittajana.

Hänellä oli alussa kaivinkone ja runsas velkataakka, mutta hän luotti omaan osaamiseensa, sisukkuuteensa ja haluunsa kehittyä.

Juuson intohimo alaa kohtaan juontaa juurensa lapsuuteen asti, sillä suuret koneet ovat olleet hänen kiinnostuksensa kohteena jo nuorena.

Päätös aloittaa oman yrityksen perustaminen kannatti, sillä vuonna 2006 toiminta osakeyhtiöitettiin ja ensimmäiset työntekijät palkattiin.

Tänä päivänä yritys työllistää 20 henkilöä, joista yritykseen ensimmäisenä palkatut työntekijätkin, ovat edelleen mukana tiimissä.

 

Omenakaan ei kovin kauas puusta pudonnut, sillä Juuson poika työskentelee yrityksessä. Simo, Juuson poika, on myös ahkera ja määrätietoinen, sillä hän opiskeli työn ohella alan tutkinnot kehittääkseen tulevaisuuden osaamistaan. Tämä mahdollistaa rautaisen ammattitaidon siirtymisen suvussa ja säilymisen myös yrityksessä.

Maanrakennus Jalo Oy on kasvanut vuosien varrella vakaaksi ja tunnetuksi rautaiseksi maanrakennusalan taitajaksi.

Yritys toimii pääasiallisesti Janakkalassa, Kanta-Hämeessä sekä niiden lähiympäristössä. Asiakkainaan  yksityishenkilöitä, yrityksiä ja julkisia toimijoita.

Yritys tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten maanrakennuspalveluita, kiviainestoimituksia, kiinteistöjen talvi- ja kesäkunnossapitoa, mittauspalveluita ja vedenjakelua.

 

Maanrakennus Jalo Oy on saavuttanut mainetta laadukkaasta ja luotettavasta työstään ja sen palveluista on kirjoitettu useita artikkeleita.

Juuso Jalo on myös ansioitunut yrittäjänä ja hänet valittiin ansaitusti Vuoden Janakkalan Yrittäjäksi vuonna 2020. 

Yrityksen vahva kulttuuri ilmenee jo siinä, että työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin alhainen, ja henkilöstö viihtyy!

 

Maanrakennus Jalo Oy jatkaa toimintaansa vakaana ja luotettavana maanrakennusalan taitajana ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja laadukkaita palveluita.

Artikkeleita

Artikkeleita Juuso Jalosta ja Maanrakennus Jalo Oy:stä voit lukea täältä.

Tarinoita Janakkalasta

Maksuton artikkeli

Hämeen Sanomat

Tämä artikkeli on luettavissa mikäli olet Hämeen Sanomien tilaaja

Janakkalan Sanomat

Tämä artikkeli on luettavissa mikäli olet Janakkalan Sanomien tilaaja

bottom of page